Bibliotheekcommissie

De bibliotheekcommissie onderhoudt de bibliotheek van de Vereniging Haerlem.

Leden van de werkgroep
Anneke Meertens
Peti Pieper
Andrea Roosen
Machteld Tilanus (bibliothecaris)
Ruud van Vessem

De commissie is bereikbaar via
Bibliotheekcommissie
t.a.v. E.M.E. Tilanus
Postbus 1105
2001 BC Haarlem

Of stuur een email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De catalogus van de bibliotheek is deels doorzoekbaar. (op dit moment tot en met vak 29 van 55 vakken). Dit jaar hopen we het rond te krijgen dat de hele bibliotheek digitaal doorzoekbaar is. 
Klik hier. 

Gratis Haerlem Jaarboeken

In tegenstelling tot hetgeen vermeld staat in het Jaarboek 2015 zijn de jaarboeken t/m 2012 GRATIS verkrijgbaar en dat is dus een goede reden ontbrekende exemplaren in ieders serie aan te vullen of om uw kinderen of vrienden op hun verjaardag het jaarboek van hun geboortejaar te geven.

Maak dus een lijstje en e-mail dit aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en de werkgroep gaat kijken of de desbetreffende jaren nog aanwezig zijn. Ook kunt u langskomen in de bibliotheek op de zolder van de Hoofdwacht op de vrijdagmiddagen* dat wij er aan het werk zijn. Voor een enkel exemplaar kunt u gedurende de zomer ook terecht in de Hoofdwacht tijdens de reguliere openstelling op vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag.

Werkgroep Bibliotheek *Wij zijn de komende maanden aanwezig op 8 juli, 22 juli, 5 augustus en 19 augustus, van 13.30 tot circa 15.30 uur.