Architectural Finishes Research Conference

Activiteiten buiten De Hoofdwacht
RCE_conferentie_4890a6_378eafe1f3ef448a9ece08413cb08e69mv2
Datum: woensdag 29 mei 2024 - zaterdag 1 juni 2024

Van 29 mei tot en met 1 juni 2024 ontmoeten specialisten van over de hele wereld elkaar in Amsterdam. De inschrijving is inmiddels open.

Dit vierdaagse internationale evenement over kleurhistorisch onderzoek naar afwerkingen in en op gebouwen is een platform voor het uitwisselen van ideeën over en nieuwe ontwikkelingen in de interpretatie, het behoud, de documentatie en het beheer van historische architectonische afwerkingen - van verf tot andere kleurrijke materialen.

Programma
Onderzoekers van over de hele wereld presenteren tijdens het congres hun onderzoeksresultaten en wisselen ideeën uit over een verscheidenheid aan onderwerpen, zoals het gebruik van standaarden, innovatieve technieken en vaardigheden, gezondheids- en klimaatbewustzijn, lessen uit eerdere projecten, transculturele invloeden en het specifieke perspectief van de Lage Landen in relatie tot AFR. Verder biedt de conferentie keynote speeches van Prof. dr. Claudine Houbart (ULiège) en Prof. dr. Katrien Keune (UvA Faculty of Science, Van 't Hoff Institute for Molecular Sciences).

De voertaal van dit evenement is Engels.

Lees meer

 

Powered by iCagenda

Agenda

Wist u dat ook veel activiteiten toegankelijk zijn voor niet-leden?