HVH Facebook

Activiteiten

Veel activiteiten zijn ook toegankelijk voor niet-leden. Kijk in deze agenda of ga naar ons evenementen-overzicht.

ma di wo do vr za zo
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
17
18
Datum : dinsdag 18 juni 2024
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30

Podcast 't Sant erover

Luilakwandeling Haarlem

Laurens_Janszoon_Coster
Categorie
Activiteiten buiten De Hoofdwacht
Datum
zaterdag 27 mei 2023

Er vroeg op uit: op zaterdag 27 mei om 07.30 uur houdt IVN Zuid-Kennemerland een luilakwandeling door Haarlem. Luilakochtend is traditioneel een mooi moment om het ontwaken van de Haarlemse binnenstad te ervaren. Nog in alle rust merk je pas hoeveel vogels er wel zijn. In de krochten van de stad kom je de meest zeldzame plantjes tegen.

Startpunt: Bij het standbeeld 'De Hoofdwacht' van Laurens Janszoon Coster op de Grote Markt. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Informatie: Eric van Bakel, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 

Powered by iCagenda

Onze werkgroepen

De vereniging kent verschillende werkgroepen. De oudste zijn de Historische Werkgroep, die zich richt op onderzoek en publikaties en Gebouw & Omgeving op het beschermen van het Haarlems stadsgezicht. De Stichting Gevelltekens Haerlem stelt zich ten doel gevelstenen en -tekens te restaureren en voor de stad te bewaren. Voorts mag de werkgroep Jonge Muggen niet onvermeld blijven. Zij hebben diverse educatieve programma's opgesteld om de Haarlemse jeugd omgevingsgeschiedenis bij te brengen. Daarbij wordt nauw samengewerkt met de andere stedelijke erfgoedinstellingen, zoals de musea en het Noord-Hollands Archief.

Klik op de tegels hieronder, voor meer informatie