Activiteiten

Vacatures

Bibliotheek Wij zoeken vrijwilligers voor onze bibliotheek. Lees meer

Gastvrouwen/heren Wij zoeken met spoed vrijwilligers om De Hoofdwacht open te houden. Lees meer

Bestuurslid Wij zijn op zoek naar een historicus of iemand met passie voor de historie van Haarlem, die als bestuurslid tevens de functie van voorzitter van de Historische Werkgroep op zich wil nemen. Lees meer

ICT-beheerder wij zoeken een vrijwilliger die het ICT-beheer van de vereniging op zich wil nemen. Lees meer

Theatervoorstelling/diner Het land van Belofte

Coornhert500-jaar
Categorie
Activiteiten buiten De Hoofdwacht
Datum
donderdag 15 september 2022

Aanmelding is niet meer mogelijk. het evenement is uitverkocht.

Theatervoorstelling tijdens een diner in de middeleeuwse Gravenzaal. Plaats: Stadhuis Haarlem, Grote Markt 2. Toegang: ticket kopen.

Datum: donderdag 15 september. Inloop voor drankje vooraf vanaf 17.30 uur. Om 18.30 aan tafel voor de maaltijd en opvoering van zestiende-eeuws toneelstuk. Einde: 21.30 uur.

Ticket: € 47,50 p.p. Hierbij is alles inbegrepen: garderobe, programma, drankje vooraf, maaltijd (voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht), wijn, koffie toe, theatervoorstelling en exemplaar van boek over Het Land van Belofte.

Aanmelding: Aanmelding is niet meer mogelijk. het evenement is uitverkocht.

U dient uiterlijk 8 september 47,50 euro  p.p. over te maken op de bankrekening van de Coornhert Stichting Haarlem, NL12RABO 03 24 07 17 95 onder vermelding van: ‘Land van Belofte’. U krijgt ca. 10 september per e-mail nader bericht van ons, incl. toegangsbewijs.

Lees verder

 
 

Powered by iCagenda

Onze werkgroepen

De vereniging kent verschillende werkgroepen. De oudste zijn de Historische Werkgroep, die zich richt op onderzoek en publikaties en Gebouw & Omgeving op het beschermen van het Haarlems stadsgezicht. De Stichting Gevelltekens Haerlem stelt zich ten doel gevelstenen en -tekens te restaureren en voor de stad te bewaren. Voorts mag de werkgroep Jonge Muggen niet onvermeld blijven. Zij hebben diverse educatieve programma's opgesteld om de Haarlemse jeugd omgevingsgeschiedenis bij te brengen. Daarbij wordt nauw samengewerkt met de andere stedelijke erfgoedinstellingen, zoals de musea en het Noord-Hollands Archief.

Klik op de tegels hieronder, voor meer informatie