HVH Facebook

Activiteiten

Veel activiteiten zijn ook toegankelijk voor niet-leden. Kijk in deze agenda of ga naar ons evenementen-overzicht.

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Datum : zaterdag 13 juli 2024
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Podcast 't Sant erover

Deze enquête van Erfgoedlogies is afgestemd op eigenaren van een monumentaal pand en op mensen die van plan zijn om in de nabije toekomst een monumentaal pand te kopen.  

 

Uitnodiging onderzoek monumenten

Deze enquête van Erfgoedlogies is afgestemd op eigenaren van een monumentaal pand en op mensen die van plan zijn om in de nabije toekomst een monumentaal pand te kopen.

Erfgoedlogies nodigt u uit om deel te nemen aan een online onderzoek over monumentale panden. Met dit onderzoek wil Erfgoedlogies in kaart brengen wat uw behoeftes zijn bij het behoud van uw monument en op welke wijze u daarbij ondersteund kan worden. De onderzoeksonderwerpen zijn o.a. restauratie, verduurzaming, financiering van monumentale panden, informatievoorziening en kennisdeling.

Invullen van online vragenlijst

Het invullen van de vragenlijst kost u ongeveer 15 minuten. De vragenlijst kunt u invullen tot en met 4 november 2020.

Naar de vragenlijst

Bescherming van uw persoonlijke gegevens

In de vragenlijst zijn enkele vragen opgenomen over de financiering van monumentale panden. Deze vragen hebben geen verkoopdoel en worden anoniem verwerkt. Right Marktonderzoek (uitvoerder van dit onderzoek) onderschrijft de wettelijke regels bij het uitvoeren van onderzoek en het beschermen van uw persoonlijke gegevens. Indien u geen antwoord wenst te geven op dergelijke vragen, dan kunt u dit aangeven in de vragenlijst.

Maak kans op een tegoedbon van Erfgoedlogies

Erfgoedlogies verloot onder de deelnemers van dit onderzoek 50 tegoedbonnen van Erfgoedlogies, waar u kunt genieten van ons erfgoed in de vorm van een overnachting. Door uw gegevens achter te laten aan het eind van de vragenlijst maakt u kans op één van de tegoedbonnen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht hierover.

Met vriendelijke groet,

De redactie van Herbestemming.nu

Onze werkgroepen

De vereniging kent verschillende werkgroepen. De oudste zijn de Historische Werkgroep, die zich richt op onderzoek en publikaties en Gebouw & Omgeving op het beschermen van het Haarlems stadsgezicht. De Stichting Gevelltekens Haerlem stelt zich ten doel gevelstenen en -tekens te restaureren en voor de stad te bewaren. Voorts mag de werkgroep Jonge Muggen niet onvermeld blijven. Zij hebben diverse educatieve programma's opgesteld om de Haarlemse jeugd omgevingsgeschiedenis bij te brengen. Daarbij wordt nauw samengewerkt met de andere stedelijke erfgoedinstellingen, zoals de musea en het Noord-Hollands Archief.

Klik op de tegels hieronder, voor meer informatie