Vacature

De werkgroep Gebouw en Omgeving van de Historische Vereniging Haerlem wil bijdragen aan de bescherming en instandhouding van het gebouwde erfgoed en de uit historisch oogpunt waardevolle openbare ruimte in Haarlem, waaronder ook het groen. In dat kader ontwikkelen de leden activiteiten en wordt projectmatig gewerkt. De werkgroep is samengesteld uit leden met verschillende achtergronden (klik hier voor meer informatie).

De werkgroep heeft op dit moment ruimte voor een nieuw lid en zoekt daarom een creatief en enthousiast lid dat actief betrokken wil zijn bij Haarlem met zijn vele cultuurhistorische aspecten en wil meedenken over de leefbaarheid van de stad en concrete voorstellen wil doen om dit te verbeteren, rekening houdend met de diverse, vaak uiteenlopende belangen die er zijn.

De werkgroep komt eenmaal per maand op een dinsdagavond bijeen in de Hoofdwacht. Eenmaal per jaar (meestal in juni) wordt er een vakinhoudelijke excursie georganiseerd door de leden met een bezoek aan een andere stad.

Heb je interesse neem dan contact op met de voorzitter Marcel van Heck telefoonnummer 06 25052487

Restauratie radiomeubel H.A. van den Eijnde
Wim Eggenkamp

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.haerlem.nl/